Det är vi som är Appointed

DANIELLA IBIS
DANIELLA IBIS076-2712701

Daniella har ett mångårigt förflutet som ledare, säljare, huvudjägare & entreprenör i Malmö.
Daniella var tidigare regionchef för bl a Kellys (ett av världens största bemanningsföretag) och Sigma, samt chefsrekryterare på Poolia.
Sedan 2009 har hon drivit eget och haft uppdrag som Rekryterare, Regionchef, Försäljningschef, Affärsutvecklare, PR- och Marknadschef inom olika branscher.
Vidare är hon en omtyckt och uppskattad föreläsare/moderator/konferencier/inspiratör som brinner för frågor och ämnen som handlar om Entreprenörskap, Försäljning & Rekrytering.
Daniella har flera gånger föreläst på Ekonomihögskolan vid Lunds universitet, Malmö Högskola, Rosengårdsskolan (och många andra skolor) samt vid ett stort antal näringslivsevenemang.

Styrelseledamot HK Malmö samt LB07.
Agent för Maria Lindberg.
Författare till ”Bara Bella”, finns på nätet, Hamrelius Bokhandel, Junior Bokhandel, Itrim Triangeln och givetvis hos Daniella själv.

PATRICIA WIDGREN
PATRICIA WIDGREN0703-168371

Patricia kommer närmast från en VD-tjänst på Century Europe, dotterbolag till kinesiska Hangzhou Century Ltd. och har arbetat mer än 20 år inom konsumtions- och detaljhandelsindustrin. Patricias framgångsrika karriär började inom Atria Lithellskoncernen där hon hade uppdrag som säljare, projektledare samt export- och försäljningschef. Patricia har haft toppositioner i flertalet detaljhandelsföretag, bl a som VD på Biltema Sweden och Detaljhandelsdirektör inom Bergendahlskoncernen. Dessutom har hon suttit i styrelsen i flertalet av bolagen. Innehar examen som Marknadsekonom DIHM från IHM Business School och är diplomerad Coach ACC enligt ICF’s standard.

Patricia har under sin karriär drivit och ansvarat för många rekryteringsprocesser på olika nivåer och har genom åren lärt sig vad som krävs för att tillsätta rätt kandidat på rätt plats.

Sitter idag i styrelsen för Inovshop Nordic AB och gymnastikföreningen Örnarna.

JOSEFIN LAINEVOOL
JOSEFIN LAINEVOOL0709-799798

Jag heter Josefin Lainevool och kommer från Malmö. Har nu fått mitt första arbete på Appointed Sverige efter mina studier i företagsekonomi, ledarskap och organisation, en ny utmaning som jag längtat efter. Jag ser fram emot att knyta nya kontakter med potentiella kunder, att bygga upp ett nätverk i Malmö men även i hela Skåne. Jag vill bidra till att Appointed fortsätter att växa och att vi hittar nya kunder vi kan rekrytera och hyra ut personal till. När jag inte är på Appointed är jag antingen hos min häst Carlo som jag tävlar med i hästhoppning. Eller så umgås jag med mina vänner, tränar på gymmet samt att jag fortfarande arbetar en del på Party Land. Så ska ni anordna fest kan ni även träffa mig i butiken på Emporia så hjälper jag er även där.